Handelsvillkor

 

1. Orderbekräftelse

 

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

 

2. Leveranstid

 

Leveranstiden är normalt några dagar från det att din beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta.

 

3. Frakt

 

Hos oss handlar du fraktfritt. Det gäller oavsett vilken storlek du har på din vara. Fraktfritt gäller endast inom Sverige & på vårt standardsortiment, vid specialbeställning tillkommer frakt. Utanför Sverige gäller frakt enligt postens frakttabell.

 

4. Betalningssätt

 

I kassan väljer du även vilket betalningsalternativ du föredrar. Vi förbehåller oss rätten att skicka beställda varor mot postförskott om vi anser oss ha anledning till det.

 

5. Sen betalning

 

Vid eventuell fakturering är betalningstiden 14 dagar. Vid sen betalning påförs dröjsmålsavgifter och dröjsmålsränta enligt lag. Rätten att mottaga betalning kan ske utan ditt medgivande.

 

6. Ångerrätt

 

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den! Du får själv stå för returfrakten. På fakturan anger du returorsak "Ångerrätt". Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav.

 

7. Reklamationer

 

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänsten sänder en förfrankerad returetikett. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

 

8. Tvist

 

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.